Луис Енрике призна: Имаше напрежение между мен и Меси


Луис Енрике призна: Имаше напрежение между мен и Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

3404 0

Бившият треньор на Барселона Луис Енрике даде повече подробности относно отношенията си с голямата звезда на каталунците - Лионел Меси. Наставникът призна, че по време на първия си сезон е имал известни проблеми с аржентинеца.

Двамата имаха известни пререкания, след като Меси си позволи да критикува тактиката на треньора след един мач със Селта, а за следващия бе оставен на резервната скамейка. Енрике обаче обясни, че всичките проблеми са били решени след мач на "Аноета" срещу Реал Сосиедад.

"Докато не се реши всичко, имаше известно напрежение между мен и Меси, което не търсех, без съмнение. То се появи и аз трябваше да се справя. Днес мога да говоря само със суперлативи за Лео Меси“, коментира Лучо в интервю за радио „Catalunya“.

"В началото на третия ми сезон начело на Барселона казах на ръководството на клуба, че трябва да ми търсят заместник. Може би решението ми бе егоистично, но нямах същата енергия. За мен щеше да бъде много лесно да подновя договора си, но нямаше да мога да дам най-доброто, на което съм способен. Аз съм честен“, добави Енрике.

Интересна статистика показва колко пъти Барселона бие на "Бернабеу" преди и след Меси - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички