Лопетеги отговори на Меси за "Загубиха много с напускането на Роналдо"


Лопетеги отговори на Меси за "Загубиха много с напускането на Роналдо"
Снимка: Getty Images/Guliver

3242 0

Треньорът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги реагира на изказването на Лионел Меси от Барселона за "Кралския клуб". Аржентинецът заяви, че мадридчани са загубили много с напускането на голямата им звезда Кристиано Роналдо.

"Мадридчани загубиха много с напускането на Роналдо. Разбира се, в Реал има и други страхотни играчи и клубът ще продължи да се бори за всички титли. Но без Роналдо ще им бъде трудно", бяха думите на аса на каталунците.

"Би било грешка да се съмняват в настоящите играчи на Реал. Обичам тази група футболисти и работата, която те свършиха, откакто съм дошъл, е просто фантастична. Повече не мога и да искам от тях", заяви Лопетеги пред "Onda Cero".

В силата на настоящия отбор на испанците се усъмни и нападателят на Рома Патрик Шик, който заяви по-рано: "Мисля, че Реал вече не е толкова силен, колкото миналата година. Роналдо напусна и ми е интересно как ще го заменят".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички