Лопетеги: Подсилване? Нямам никакво съмнение в състава на Реал Мадрид


Лопетеги: Подсилване? Нямам никакво съмнение в състава на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1295 0

В неделя вечер Хулен Лопетеги ще изведе за първи път Реал Мадрид в Ла Лига. "Белия балет" открива сезона срещу Жирона като гост. След загубата от Атлетико за Суперкупата на Европа Реал ще трябва да се реваншира с добър старт в първенството. 

Въпреки всички спекулации за трансфери около "Кралския клуб", Лопетеги настоява, че е доволен от състава си. "Напълно сме убедени, че ще бъдем невероятен отбор през този сезон, обичам състава и съм щастлив с това, което имам. Мисля, че ще видим страхотен Реал Мадрид и ще се борим за всички титли с футболистите, които имам. Те притежават повече талант и качествета, отколкото хората смятата. Не бих се съмнявал в тях", заяви наставникът на пресконференцията преди двубоя. 

Лопетеги отказа да сравнява групата с играчи, които има сега с тази в испанския национален отбор, където бе отстранен 2 дни преди старта на Световното първенство по футбол. "Това са неща, които не можеш да сравниш. Все едно да направиш съпоставка между бисквитка и домат. Напълно различно е, но и в двата състава има много талант. Аз искам този отбор да е перфектен. Искам да усъвършенстваме всеки един аспект от играта ни, защото работим именно върху това".

Относно дилемата с вратарите и на кого ще разчита дали на Кейлор Навас, или на Тибо Куртоа: "Вярвам в това как е минала седмицата и как е протекла тя, няма някаква магия. Имаме страхотни опции и решения на проблема. Има и други момчета, които също опитваме да тренираме достатъчно добре. Това е добре за тима. Ще кажа само едно нещо, няма да продължим с 5 вратари, ще запазим 3 и ще вземем решение какво да се прави".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички