Лопетеги: Нямам търпение да спечелим утрешния мач, не мисля за уволнение


Лопетеги: Нямам търпение да спечелим утрешния мач, не мисля за уволнение
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Селекционерът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги сподели преди утрешния мач в Шампионска лига срещу Виктория Пилзен, че не се притеснява за своя пост и смята да се бори докрай за каузата "Реал".

"Ако очаквате да видите наведен и унил треньор, то вие не гледате в правилната посока. Напротив - много съм развълнуван, амбициран и нямам търпение да спечелим утрешния мач, играейки силен футбол", сподели Лопетеги на фона на лошите резултати на тима през последните седмици.

"Това, което научих за този отбор, е, че му е записано в ДНК-то да се бори докрай. Това и смятаме да направим - както играчите, така и треньорския щаб. Знаем, че резултатите не са особено добри, но смятаме да променим това", добави още испанският специалист.

Реал Мадрид се намира в тежка серия от три загуби и цели пет мача без победа. "Белия балет" регистрира и потресаващ антирекорд по отношение на отбелязаните попадения. Медиите на Стария континент смятат, че времето на Лопетеги начело на "кралския" клуб изтича, въпреки че той остава обнадежден.

За заместник на Лопетеги е спряган бившият треньор на Ювентус и Челси Антонио Конте. Италианският специалист бе освободен от състава на "сините" в края на миналия сезон, а оттогава не е поел ангажимент към друг отбор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички