Лионел Меси обмисля сериозно предложение за договор, но не от Барселона


Лионел Меси обмисля сериозно предложение за договор, но не от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2197 0

Суперзвездата на световния футбол и Барселона Лионел Меси сериозно обмисля дали да не продължи кариерата си в Манчестър Сити, където ще се събере със специалиста, който го превърна в сърцето на "блауграна" - Хосеп Гуардиола.

Информацията идва от английския таблоид "The Sun", чиято достоверност е под съмнение, но не е и единствената медия, която съобщава за възможността Меси да заиграе на Острова. През миналата седмица дори "AS" писа, че в Манчестър Сити са готови да дадат на Меси до 400 милиона евро в заплата и бонуси, за да подпише с тях през януари, когато ще има право да преговаря с други отбори, освен с Барселона.

Иначе, според информацията на "The Sun", аржентинският ас вече се е срещал няколко пъти с представители на "гражданите" и е бил уверен, че клубът ще направи всичко по силите си, за да го привлече и "няма да пести средства".

По последни информации от Каталуния, Меси все още не е сложил подпис под договор с Барселона, въпреки че ще получи 83 милиона паунда в момента, в който даде съгласието си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички