Легенда на Юнайтед: Титлата е утопия в следващите 2 години


Легенда на Юнайтед: Титлата е утопия в следващите 2 години
Снимка: Getty Images/Guliver

3479 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че не вярва в способността на отбора да се бори за титлата в следващите две години. Английският халф сподели: " Много пъти виждаме колко грешки допускат опитните играчи в състава. Трудно е за младите да играят в такъв клуб" добави той.

Бившият национал вярва, че резултатите на Юнайтед от началото на сезона показват, че отборът е много далеч от опонентите си от Топ 4. Припомняме, че досега в кампанията "червените дяволи" имат само 1 победа в първите си 4 мача от първенството, като записаха равенства със Саутхемптън и Уулвърхемтън и загубиха домакинството си на Кристъл Палас. Всички тези резултати помрачиха добрите впечатления от победата над Челси с 4-0 в първия кръг на Висшата лига.

Пол Скоулс заяви още: " Смятам, че трябва да отпишете Юнайтед в следващите две години. Оле Гунар Солскяер трябва да изясни добре вижданията си за отбора и да използва следващите четири или пет трансферни прозореца. Манчестър Юнайтед ще бъдат след Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Тотнъм", сподели англичанинът. " Това е максимумът на отбора в този момент. Трябва да бъдете търпеливи с младите играчи, но в същото време по-опитните такива трябва да вдигнат формата си", добави Скоулс.

Легендата на Юнайтед критикува и решенията на мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер по време на гостуването на Саутхемтън миналата седмица. Англичанинът смята, че Оле е сгрешил със смяната на Хуан Мата. "Разочарован съм. Изненадах се от тази промяна, защото в онзи момент испанецът беше единственият, който можеше да създаде положения. Но повече ме разочароваха опитните играчи. След влизането си, Неманя Матич постоянно губеше топката, същото правеше и Ашли Йънг, а грешките на Пол Погба нямаха край. Те трябва да бъдат пример за младите играчи", завърши бившият халф. А какво сподели сръбският халф на отбора Неманя Матич за своя мениджър можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички