Легенда на Барселона не е оптимист за връщането на Неймар


Легенда на Барселона не е оптимист за връщането на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

2176 0

След като лично президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу разкри, че клубът има желание да си върне Неймар от ПСЖ, вече за всички е ясно, че бразилецът е готов да си събере багажа и да напусне Париж. Това обаче за момента изглежда много трудно, като дори легендата на тима Шави не е оптимист за развръзката.

Шави сподели, че според него ще е много трудно това да се случи, но не го изключи като вариант. Двамата играха заедно от 2013 година, когато бразилецът пристигна на "Камп Ноу" до 2015 година, когато Шави пое в посока Катар.

"Няма съмнение, че това ще е чудесен трансфер за Барселона. Честно обаче, според мен това ще е много трудно. Въпреки това през годините сме виждали много странни неща, които не сме мислели за възможни. Например онези 222 милиона евро, които ПСЖ плати, така че просто трябва да изчакаме. Няма съмнение, че Ней е един от най-добрите играчи в момента, но да видим какво ще направи Барселона", коментира Шави.

Днес стана ясно, че Барселона е отправил много любопитна оферта към ПСЖ, която не включва никакви пари. Повече по темата вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички