"Куртоа страда от синдрома Давид де Хеа"

Тибо Куртоа се представя меко казано неубедително с екипа на Реал Мадрид. Треньорът на вратарите в националния отбор по футбол на Белгия - Леменс, сподели, че стражът на "кралския клуб" се представя зле с "белия" екип, защото не е третиран правилно и че страда от "синдрома Давид де Хеа".

"Те трябва да го третират по различен начин. Той е специално момче и е странно как винаги е на най-високо ниво с Белгия. В Реал той страда от синдрома Давид де Хеа. Ако "Бернабеу" освирква, то трябва да се гледа към целия тим. Той е страхотен вратар и ще се опита да върне славата на Реал Мадрид отново" - заяви Леменс.

Героят за Брюж обясни защо празнува като Роналдо и жегна Реал Мадрид

Нападателят на Брюж Емануел Денис се превърна в истинска звезда след мача срещу Реал Мадрид (2:2) в Шампионска лига, в който той реализира и двет...

Тибо Куртоа е един от най-слабо представящите се играчи на "белия балет". Неговият сънародник Еден Азар също има проблем с формата си, но в неговия случай е по-разбираемо, тъй като му е първи престой в Испания и ще се нуждае от време за адаптация. А какво любопитно обещание си е дал играчът на Брюж, вкарал два гола на Реал - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!