Куртоа отговори на Симеоне: Напада Реал, за да се подмазва на феновете на Атлетико


Куртоа отговори на Симеоне: Напада Реал, за да се подмазва на феновете на Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1090 0

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа отговори на нападките на треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне, който заяви, че белгиецът е станал вратар на годината на ФИФА само заради това, че носи фланелката на "Кралския клуб". Симеоне не бе съгласен с избора на Куртоа и даде да се разбере, че според него номер 1 за годината е Ян Облак.

"Симеоне критикува Реал, за да бъде по-популярен сред запалянковците на Атлетико. Той винаги прави така - атакува Реал, тъй като е най-добрият клуб в света. Разбира се, трябва да се уважава мнението на всеки, но когато се критикува най-силния клуб в света, това си е чист популизъм“, сподели Куртоа.

"Диего каза, че съм получил наградата само за това, че играя за Реал, но по време на Световното аз бях играч на Челси, а гласуването приключи през юли. Ян Облак също е отличен вратар, той също можеше да получи повече точки, но в гласуването вземат участие много хора", заяви Куртоа.

Вече стана ясно срещу кой ще се изправи Реал Мадрид на полуфинала на Световното клубно първенство - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички