Куртоа обясни защо Бейл и Кроос не уважиха отборната вечеря в Реал


Куртоа обясни защо Бейл и Кроос не уважиха отборната вечеря в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1286 0

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа разкри защо Гарет Бейл е пропуснал неотдавнашната отборна вечеря, целяща да сплоти колектива. Освен уелсеца, събитието пропуснаха Тони Кроос и Кейлор Навас.

"Много е трудно да опишеш Гарет с една дума. Бих казал, че е много талантлив, но е жалко, че така често този талант е скрит от света. Аз живея като човек, който се е родил и е израснал в Мадрид. Ям късно, лягам си късно... Такъв е тук начинът на живот. Една вечер вечеряхме целия отбор. Но Бейл и Кроос не дойдоха. Те сметнаха, че вечерята е твърде късно", призна белгиецът пред тамошния вестник "HLN".

МАРСЕЛО: КРИСТИАНО МИ ЛИПСВА, БЕЙЛ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ ИСПАНСКИ

"Ние се разбрахме да бъдем в ресторанта в 21,30 часа и започнахме да вечеряме към 22,15, а към полунощ пихме кафе. Отидохме да си легнем към един часа през нощта. В 11,00 часа на другата сутрин имахме тренировка, Мисля, че това е идеалното време. Но Бейл ни каза:"Момчета, няма да се присъединя към вас. Лягам си да спя в 23,00 часа", допълва Куртоа.

Според Sky Sports съотборниците наричат уелсеца "голфър", тъй като голяма част от свободното си време той прекарва играейки голф. А какъв е един от най-големите проблеми на Бейл в Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички