Куриоз на "Сантяго Бернабеу": Солари видя фенове на Реал и избяга с колата си (ВИДЕО)


Куриоз на "Сантяго Бернабеу": Солари видя фенове на Реал и избяга с колата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1182 0

Привържениците на Реал Мадрид едва ли са особено щастливи от последния мач на тима и загубата от вечния съперник Барселона, а отговорността няма как да не падне върху мениджъра на "белите" Сантяго Солари. Аржентинският специалист сякаш предусеща негодуванията на феновете, като дори избягва да се среща с тях.

При първата тренировка на Кралския клуб запалянковци на "балета" се събраха пред тренировъчната база на тима, където посрещнаха играчите и треньора. Футболистите на Реал преминаха безпрепятствено покрай събралите се фенове, но не и Сантяго Солари, който предпочете... да направи обратен завой.

Аржентинецът демонстративно избяга пред очите на феновете със своя скромен автомобил, но това бе прието по-скоро с насмешка, вместо с гняв. Куриозната ситуация бе заснета на видео, а Солари ще може да се реваншира на привържениците още утре, когато тимът отново се изправя срещу Барселона.

Междувременно стана ясно кой ще бъде съперникът на Барселона на финала за Купата на краля (разберете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички