Кроос изненада: Не сме сред големите фаворити


Кроос изненада: Не сме сред големите фаворити
Снимка: Gulliver/GettyImages

1602 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос коментира шансовете на Германия да защити титлата си отпреди 4 години. Отборът на Йоахим Льов спечели последното издание на Световното първенство по футбол.

На шампионата в Русия обаче се очакват още по-големи препятствия по пътя към титлата. Бразилия, Франция и Испания са сред големите фаворити за Мондиала, а задачата на Испания по пътя към втора последователна купа изглежда наистина трудна.

Въпреки това, все още има мнения, че немският отбор може да спечели без напрежение, ако са в добра форма.

Полузащитникът Тони Кроос отбеляза, че историята в турнира е достатъчно красноречива по отношение на дублирането на световната титла.

"Само два отбора за последните 20 Световни първенства са успели да го направят. Този факт говори сам по себе си"

"Най-трудната задача е да защитим Световната титла успешно. Ние имаме нужда да се подобрим и да играем по най-добрия начин, както преди 4 години.", допълни играчът на Реал.

"Нещата се промениха - както в нашия отбор, така и в другите. Играхме няколко контроли срещу големи отбори и не показахме доминация. Това ни дава ясна картина за положението в момента."

"Другите отбори са работили също толкова усърдно през този 4-годишен период - Бразилският отбор от 2018 г. е много по-добър в сравнение с този от 2014. Ние сме едни от фаворитите, без съмнение, но не се отличаваме по нищо от останалите", добави още Кроос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички