Коща за новия договор на Гризман: К*п*ленцето добри парички ще спечели


Коща за новия договор на Гризман: К*п*ленцето добри парички ще спечели
Снимка: Getty Images/Guliver

1424 0

Нападателят на Испания Диего Коща направи любопитно изказване за съотборника си в Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман. Френският национал наскоро преподписа с испанския клуб до 2023 година, което стана обект на коментар от страна на Коща.

"Не видях документалния филм за Гризман, но знаех как ще свърши всичко. Когато решението се проточва толкова дълго, това означава, че той планира да остане. Знам, че Гризман се смята за един от феновете на Атлетико и е много привързан към клуба и отбора. Много съм щастлив от тази новина. К*пеленцето добри парички ще спечели", коментира испанецът със смях.

"Не завиждам на Антоан, каквото и да направи. Имам това, което имам и няма нужда да искам повече. Остава ми само да вкарвам голове и да се наслаждавам на футбола", допълни Коща.

Тази вечер Испания и Коща играят срещу Иран на Световното първенство по футбол 2018. Франция на Гризман ще премери сили утре срещу отбора на Перу. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички