Контузените в Реал Мадрид се увеличиха с още един


Контузените в Реал Мадрид се увеличиха с още един
Снимка: Getty Images/Guliver

1692 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан получи още една лоша новина преди мача с Виляреал от третия кръг на Примера Дивисион. Звездата на тима Иско получи контузия и ще пропусне срещата през уикенда.

Испанският национал се превръща в поредното име с контузия на "Сантиаго Бернабеу". В момента с различни травми са Тибо Куртоа, Ферлан Менди, Родриго, Хамес Родригес, Еден Азар, Лука Йович, Марко Асенсио и Брахим Диас.

Изданието "AS" пише, че днес Иско е преминал медицински прегледи. Те са показали, че той няма да може да тренира между две и три седмици заради мускулни проблеми. Интересното е, че от началото на подготовката офанзивният играч често имаше подобни проблеми, които му попречиха да направи пълноценна подготовка. Това автоматично значи, че той няма да може да играе в мачовете на Испания от квалификациите за Евро 2020 срещу Румъния и Фарьорските острови.

През това лято Реал води люта битка на трансферния пазар с Барселона за звездата на ПСЖ Неймар. Парижани пък са поискали точно определен играч от "Сантиаго Бернабеу", за да се стигне до договорка, като повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички