Ключът към трансфера на Неймар в Барселона е ас на каталунците


Ключът към трансфера на Неймар в Барселона е ас на каталунците
Снимка: Guliver/GettyImages

5374 0

Ръководството на Барселона е готово на почти всичко, за да гарантира завръщането на Неймар на "Камп Ноу". Според информация на "Екип" и "Мундо Депортиво", много вероятно е да се стигне до сделка, но ключът към нея е Усман Дембеле.

Шефовете на испанския гранд се опитват да убедят крилото да премине в ПСЖ, където ще се чувства отлично, а и ще се завърне в родината си. Освен това преминаването му във френския шампион ще означава гарантирано титулярно място, както и по-често попадане във френския национален отбор.

Засега обаче Дембеле не желае да преминава на "Парк де Пренс". Нападателят все още се надява да се наложи в селекцията на Ернесто Валверде, а агентът му на няколко пъти говори публично, че Дембеле ще остане в Барселона. Ръководството на ПСЖ има интерес към няколко играчи на каталунците, но в същото време на върха на списъка е френското крило.

Докато ръководството на Барселона прави всичко по силите си за привличането на Неймар, каталунците имат много сериозен проблем, след като контузията на Лео Меси се оказа по-тежка от очакваното (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички