Килиан Мбапе е готов да поиска трансфер от ПСЖ


Килиан Мбапе е готов да поиска трансфер от ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1675 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не спира да впечатлява с изявите си както с екипа на парижани, така и с екипа на френския национален отбор. Макар и на 20 години той се превърна в основна част от двата състава, което допълнително повиши интереса към него.

Големият фаворит за привличането му е Реал Мадрид. Според 'El Chiringuito' Мбапе вече е разговарял с наставника на "белия балет" - Зинедин Зидан, което е доближило играча до "Сантяго Бернабеу". Самият Мбапе дори вече е изразил готовност да поиска трансфер пред боса на френския тим - Насер Ел-Халифи.

От Реал пък вече са измислили примамлив план, за да го убедят, като са готови да включат в сделката двама от своите играчи - Хамес Родригес и Иско. През лятото приключва наемът на колумбиеца в Байерн (Мюнхен) и макар неговото желание е да се завърне в Мадрид, то това изглежда трудно постижимо заради Зинедин Зидан, който не смята да разчита на него.

Според слуховете Мбапе е обявил пред ръководството на мадридчани каква заплата иска, за да облече бялата фланелка. Вижте подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички