Каземиро приветства трансфери на Азар и Погба в Реал


Каземиро приветства трансфери на Азар и Погба в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1787 0

Халфът на Реал Мадрид - Каземиро, също коментира информациите, които изпращат Еден Азар и Пол Погба в "белия балет". Според бразилеца съблекалнята на Реал ще посрещне и двамата много добре.

"В Реал трябва да бъдат най-добрите. Азар и Погба са големи играчи, но не мога да говоря за хора, които не са в отбора. Но като всички големи играчи, и те ще бъдат посрещнати като добре дошли. Неймар? Би било прекрасно, той също е голям футболист. Но за това отговаря президента. Той трябва да реши. Преди време Неймар ми каза, че е щастлив в Париж. Аз лично изпитвам удоволствие да играя с него в Бразилия", заяви той.

Бразилецът коментира и своя престой на "Сантяго Бернабеу": "Голяма мотивация и сбъдната мечта е за мен да напусна дома си и да дойда в Реал Мадрид. Тук всеки ден е сбъдната мечта. Този отбор винаги иска да печели, това ми е показано и винаги искам да давам най-доброто, което мога, за да помогна на съотборниците си и на самия клуб. Ако погледна назад, преди 20 години, никога не съм си помислял, че ще играя за Реал Мадрид. Сега имаме още 7 срещи и искаме да ги спечелим".

Междувременно стана ясно, че от Реал са готови да се разделят с Гарет Бейл - ето каква цена му поставиха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички