Катастрофата на Реал Мадрид обрисувана в цифри


Катастрофата на Реал Мадрид обрисувана в цифри
Снимка: Getty Images/Gulliver

1088 0

Реал Мадрид записа още един срамен резултат през този сезон, след като днес загуби с 3:0 от Ейбар. Това бе пета загуба за "белия балет" от началото на сезона, а антирекордите продължават да следват мадридския клуб този сезон. 

Това е първа историческа победа за Ейбар в Ла Лига срещу Реал Мадрид, при това в първия мач на Сантиаго Солари в качеството му на постоянен треньор на отбора. Това е и първият случай, в който Ейбар запазва мрежата си суха срещу този съперник.

Единствено един отбор, и то последният в класирането, Уеска е допуснал повече голове като гост от Реал. Освен това през първата част "кралете" отправиха само 5 удара, което е най-ниският рекорд под ръковоството на Солари. На напдателя Карим Бензема също никак не му бе ден. По време на двубоя бяха вдигнати 7 негови засада, като за първи път има такава бройка в един двубой за "белите". 

Часове преди двубоя пък излезе информация от Football Leaks, която уличи капитана на тима Серхио Рамос в употреба на допинг. Повече подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички