Карвахал: Никой от бразилците в Реал не знаеше какво ще се случи с Неймар


Карвахал: Никой от бразилците в Реал не знаеше какво ще се случи с Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

5197 0

Десният краен защитник на Реал Мадрид - Дани Карвахал, стана поредният играч, който коментира трансферната сага с Неймар. Припомняме, че бразилецът бе упорито спряган както с "кралския клуб", така и с кръвния враг - Барселона. В крайна сметка обаче 27-годишният ексцентричен нападател остана в отбора на ПСЖ. 

"Вие сами видяхте - единият ден отиваше в Барселона, на следващия ден го пращаха при нас, а на третия се пишеше, че остава на същото място. Питахме бразилците (в Реал Мадрид) относно бъдещето му, но те ни казваха, че никой не знае какво ще се случи и че той е в дълбоки размисли. Той е топ 3 или топ 5 играч. Такива играчи са добре дошли навсякъде" - заяви по адрес на Неймар футболистът на "белия балет".

Междувременно, стана ясно, че следващото лято ФИФА ще определи срещу каква сума Неймар ще може да напусне френския шампион - ПСЖ. Сумата би била около 170 милиона евро. А как е изчислена тя и защо ФИФА ще определя цената на суперзвездата - вижте повече подробности в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички