Как английските медии пратиха Златан в Наполи с евтина манипулация


Как английските медии пратиха Златан в Наполи с евтина манипулация
Снимка: Guliver/Getty Images

2912 0

Златан Ибрахимович ще отиде в Наполи през лятото, гръмнаха английските медии и дори цитираха агента на шведския голаджия Мино Райола, който в действителност казва, че Ибра е "влюбен в Неапол" и е в "отлични отношения с президента Аурелио де Лаурентис".

Естествено, след разочароващото равенство 0:0 на Юнайтед с Хъл медиите в Англия почнаха да засипват с критики "червените дяволи" и Жозе Моуриньо, въпреки че само допреди няколко дни възхваляваха същите за серията от мачове без поражение.

Изказването на Райола е толкова извадено от контекст, че вероятно дори малцина журналисти на Острова са си направили труда да го прочетат цялото или да го чуят в оригинал.

Какво всъщност каза Райола?

"Златан винаги е бил влюбен в град Неапол и е в отлични отношения с президента Аурелио де Лаурентис. Но ако треньорът Маурицио Сари ще се държи с него, както се държи с Ел Кадури, за Златан е по-добре да не ходи в отбора, а просто да си вземе лодка и да лови риба", е сегментът от изказването на Райола по адрес на Златан.

След това той продължава да говори за Ел Кадури - неговият агент, който през лятото на 2016 година премина в Наполи от Емполи, но Сари не му дава никакъв шанс за изява. Именно затова Райола отново използва медиите за публична защита на клиента си и за повече гласност намеси суперзвездата Ибрахимович.

В Англия обаче детайлите рядко ги интересуват - важното е да има скандал около дънещите се Юнайтед и Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички