Известен лекар разкри проблема на Хамес Родригес


Известен лекар разкри проблема на Хамес Родригес
Снимка: Getty Images/Guliver

2337 0

Бившият лекар на националния отбор на Колумбия Ектор Фабио Круз обяви, че играчът на Реал Мадрид Хамес Родригес е непрофесионалист. Бъдещето на колумбиеца в отбора на "лос бланкос" остава неясно, но докторът смята, че голяма част от проблемите му идват от отношението на футболиста.

"Това момче не е фокусирано над играта си", заяви Круз пред колумбийското издание " Futbolred". "Вместо да се подготвя за новия сезон, той се занимава с прическата и веждите си. Големите отбори като Реал Мадрид изискват професионализъм от играчите, но Хамес има проблеми с мисленето си", казва лекарят. Ектор Круз сподели още от критиката си към колумбиеца: "Как се очаква играч, който прекарва месеци извън терена и преминава от отбор в отбор да остане в клуб като Реал ? Смятам, че все пак ще остане в състава, но ако се беше подготвил добре нямаше да се сблъсква с тези проблеми. Отдавна прогнозирах, че ще се бори за мястото си, защото не се труди."

Ектор Круз даде за пример бившата звезда на "белите" Кристиано Роналдо: "Кристиано си взе само една седмица ваканция след сезона. Отиде на почивка на яхтата си със своето семейство, а веднага след това бе наел 15 души, които да го подготвят за новия сезон. Той е най-големият професионалист, когото познавам", заяви лекарят. "Хамес получи контузия на Световното първенство, нае частен самолет и отиде на плажа да си почива. Това не бива да се случва с един професионален футболист", завърши Ектор Круз. А какво е бъдещето на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички