Изненадващ кандидат за нов треньор на Барселона


Изненадващ кандидат за нов треньор на Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

3988 0

Изненадващ кандидат може да се появи за наследник на Ернесто Валверде, ако испанският треньор не оцелее след поредния крах на Барселона, този път за Купата на Краля. Според информация на Goal.com, цитирана от каталунската медия "Sport", Масимилиано Алегри е един от претендите за мястото на бившия наставник на Атлетик (Билбао).

Както е известно, италианският специалист е готов да си вземе кратка почивка от треньорството, ако не намери достатъчно добър проект, но Челси и Барселона са клубове, в които той би работил. Междувременно фактът, че се очаква Сари да поеме Ювентус отваря вратата пред Алегри да поеме "сините", ако в "блауграна" не реагират бързо и не започнат преговори с треньора.

В последните седмици Хосеп Мария Бартомеу изрази безусловна подкрепа към Валверде, който изведе клуба до две поредни титли в Ла Лига. В отбора обаче има сериозно разединение относно наставника, а освен това загуба от Валенсия за Купата накара ръководството да преразгледа позицията си относно Валверде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички