Изненадващ гранд се готви да помогне на Барса с покупка на "провален" ас


Изненадващ гранд се готви да помогне на Барса с покупка на "провален" ас
Снимка: Getty Images/Guliver

12428 0

Барселона се видя в "чудо" в опита си да събере достатъчно средства, за да привлече и Неймар, и Антоан Гризман през юли, но ръководството на тима може да получи неочаквана подкрепа. Оказва се, че Байерн Мюнхен има много сериозен интерес към оказалия се ненужен в момента Осман Дембеле, пише германското издание "Bild".

Баварският колос беше напуснат от двете си легендарни крила - Франк Рибери и Ариен Робен, и изпитва крещяща нужда се подсили по двата фланга. Именно това е причина за сериозния интерес, проявен към неизвергнатия в Барселона ас. Както е известно, той беше привлечен с огромни надежди, но сега е считан за "провал" както от футболни анализатори, така и от феновете на тима, които не го искат в отбора.

"Ако сделката за Сане не се осъществи, то Байерн се интересува и от Осман Дембеле“, твърди германската медия. Баварците вече веднъж изпуснаха крилото, след като през 2016 година той предпочете трансфер в Борусия Дортмунд, за да играе по-редовно. Тогава за услугите му бяха платени едва 15 милиона евро. 2 години по-късно Барселона брои 125 милиона за бързоногия футболист. 

Барселона на драго сърце ще се раздели с Дембеле дори за по-ниска сума в сравнение с тази, която плати. Причината е в изненадващото решение Неймар да се завърне на "Камп Ноу".

Настоящият му договор с каталунците изтича през 2022 година, като според информациите не е ясно дали Байерн ще може да си позволи подобен трансфер. Самите те счупиха собствения си трансферен рекорд с подписа на френския защитник Лука Ернандес за сумата от 80 млн. евро по-рано през тази година. Трансферните слухове от последните 24 часа може да видите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички