Иниеста удължи интригата с бъдещето си, но обнадежди феновете (СНИМКИ+ВИДЕО)


Иниеста удължи интригата с бъдещето си, но обнадежди феновете (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Вконтакте

3420 0

Легендарният халф на Барселона Андрес Иниеста удължи интригата относно своето бъдеще. Всички очакваха той да обяви къде ще продължи кариерата си снощи, след финала за Купата на Краля, но не го направи. Иниеста обеща да говори през идната седмица.

"Ще обявя решението си следващата седмица. Мисля, че е ясно - щастлив съм тук. Беше страхотна нощ. Разбира се, мислехме за Рома, но ние заслужихме днешния успех", заяви испанецът, цитиран от Marca".

Тази вечер Барселона победи с 5:0 Севиля и за четвърти поред път си тръгна с Купата на Краля. Това е и 30-ото отличие от надпреварата за тях в исторически план.

Иниеста напусна терена в 88-ата минута на мача, съпроводен от скандирания на името си от голямата част от стадиона. Зрителите на двубоя станаха на крака в негова чест. Това развълнува още повече капитана и той се разплака на скамейката.

Реферът на дуела Хесус Хил развали малко вечерта за легендарния халф, след като в 67-ата минута му даде жълт картон за разговор със съдията. Но пък звездата успя да вкара четвъртия гол за своя тим и да остане завинаги в историята на финала.

Цялата кариера на Андрес Иниеста дотук е минала в един-единствен клуб - Барселона. Той носи синьо-червената фланелка от 18 години - от 2000 г. е в Б-отбора, а от 2002 г. насам играе в първия тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички