Има ли Роналдо номера на Меси и честити ли му Лео приза?


Има ли Роналдо номера на Меси и честити ли му Лео приза?
Снимка: Guliver/GettyImages

6065 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че няма телефона на нападателя на Барселона Лионел Меси. Португалският национал обяви това в отговор на въпроса дали аржентинецът го е поздравил за спечелването на наградата на ФИФА за най-добър футболист на 2016 година.

"Шегувате ли се? Аз дори нямам телефонния му номер. Аз самият ще поздравя хората, когато те присъстват. Меси го нямаше в централата на ФИФА, така че е трудно да благодариш на човека, когато той отсъства. Когато той няколко пъти печели "Златната топка", аз го поздравявах. Но сега него го нямаше в Цюрих", казва Роналдо, цитиран от "Cadena Ser".

Отсъствието на представители на Барселона на церемонията на ФИФА предизвика разнопосочни мнения. Официално бе обявено, че каталунците липсват, защото се подготвят за мача с Атлетик (Билбао) за Купата на Краля на 11 януари.

Мнозина критикуваха Барселона за това, а капитанът им Андрес Иниеста позвъни на няколко от играчите на Реал, за да им се извини за отсъствието на Барселона в Цюрих. Той е обявил, че това няма връзка с отношенията между играчите на двата испански гранда.

За приза на ФИФА се бореха Роналдо, Меси и Антоан Гризман. Португалецът получи 34,4% от гласовете, аржентинецът - 26,42%, а французинът - 7,53%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички