Играч на Реал: Всеки отбор би се радвал да има Неймар


Играч на Реал: Всеки отбор би се радвал да има Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

940 0

Крилото на Реал Мадрид Лукас Васкес коментира трансферите в неговия тим, както и спекулациите, че "белия балет" може да привлече Неймар. Звездата на ПСЖ е свързван със "Сантяго Бернабеу" още от лятото и не е тайна, че е голямата цел на Флорентино Перес. В последните дни обаче медиите в Испания писаха, че бразилецът показва индикации, че иска да се завърне в бившия си клуб Барселона. 

"Все още е прекалено рано да говорим за трансфери. В момента всички знаем с какво разполагаме, пък после ще видим какво ще се случи. Неймар е невероятен играч и всеки отбор би се радвал да го има", заяви Васкес. 

"Клубът се нуждае от обединен отбор и треньорски състав, и именно това притежаваме. Ние сме свикнали да побеждаваме винаги и когато това не се случи, нормално е да обърнем, внимание. Това е времето, в което да покажем, че сме задружни. Способни сме да обърнем ситуацията", допълни още той. 

Друга звезда, която също се свързва с транфер в Реал е Еден Азар. Неговите изказвания обаче проължават да са противоречиви дали ще остане в Челси или ще приеме трансфер. Ето какво каза последно пред медиите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички