Играч на Реал: Трудно ще достигнем нивото си отпреди няколко години


Играч на Реал: Трудно ще достигнем нивото си отпреди няколко години
Снимка: Getty Images/Guliver

3305 0

Тони Кроос е играч на Реал Мадрид вече пет сезона. През този период той е видял много успехи, но, също така, е преживял немалко провали, като несъмнено последната година бе една от най-тежките. Според него обаче е грешка да се сравнява настоящият Реал на Зидан с този отпреди няколко сезона.

"Искаме да играем по-добър футбол и да сме постоянни. Ако играеш по-добре, ще си в битките за трофеите. Не е лесно да стигнем нивото, на което бяхме, когато Зидан си тръгна. Трудно е да го достигнем. Ситуацията в тима, когато той пристигна тази година през средата на месец март, е много по-различна от ситуацията в отбора, когато той си тръгна през месец май 2018 г. Не трябва да ги сравняваме" заяви Кроос.

29-годишният полузащитник говори и за новия нападател на Реал - Лука Йович, като според Кроос, сърбинът се сработва добре със съотборниците си и ще бъде полезен на отбора. Вижте тук 6-те фактора за сравнение между двете желани звезди в центъра на терена за Реал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички