Играч на Барса отсъства от тренировка, ще бъде продаден до часове


Играч на Барса отсъства от тренировка, ще бъде продаден до часове
Снимка: Getty Images/Guliver

4831 0

Бързоногото крило на Барселона - Малком, отсъства от днешната сутрешна тренировка на каталунците. От клуба са разрешили на бразилеца това да се случи, за да може да дооформи последните детайли по договора си с руския шампион Зенит Санкт Петербург, като сделката вече изглежда сигурна.

Руснаците ще заплатят сумата от 40 милиона евро, като тя евентуално може да нарасне до 45 милиона евро. 22-годишният футболист се присъедини към Барселона миналото лято, но той така и не успя да се наложи като титуляр, записвайки 24 участия, в които се е разписал 4 пъти. Преди да облече екипа на "лос кулес" бе във Франция, където игра за Бордо 3 сезона.

В Барселона, пък, се подготвят за сблъсъка с Арсенал, който се явява финален мач за трофея "Жоан Гампер" - традиционен за каталунците. Ернесто Валверде ще разполага с всичките си играчи от първия отбор, като се смята, че Жерард Пике също е преодолял проблемите, които имаше. Задава се обаче голям проблем в съблекалнята на испанския шампион. Конфликт между две от най-големите звезди - четете повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички