Христо Стоичков попадна в класация с играчи, съжалили, че са обърнали гръб на Барселона


Христо Стоичков попадна в класация с играчи, съжалили, че са обърнали гръб на Барселона
Снимка: БГНЕС

6085 0

Неймар и Антоан Гризман са само два примера сред играчите, които съжаляват, че са обърнали гръб на Барселона в даден момент. Бразилецът напусна каталунците през лятото на 2017 година заради примамливо предложение от Пари Сен Жермен, а в момента търси път обратно към "Камп Ноу".

От друга страна - Гризман, отказа на Барселона миналото лято, за да остане в Атлетико (Мадрид), а преди месец обяви официално, че напуска "дюшекчиите". Отново като основен вариант пред него е Барселона, като от 1 юли освобождаващата му клауза става 120 млн. евро. Шампионът на Испания обаче се надява да намали тази сума.

От Атлети вече са дали предложение да включат в сделката Нелсон Семедо, но към този момент от Барселона не са съгласни. Неймар и Гризман обаче не са единствени, които са съжалили, че са обърнали гръб на клуба през годините.

Тук испанското издание Marca споменава и легендарният български футболист - Христо Стоичков. Той напуска испанския клуб заради Парма през сезон 1995/96 заради проблеми в отношенията му с Йохан Кройф. Само, за да се завърне година по-късно отново на "Камп Ноу". Дотук не свършват примерите с играчите, които не след дълго време отново се завръщат в отбора. Жерар Пике, Сеск Фабрегас, Жорди Алба, Алейкс Видал и Жерар Деулофеу също са част от този списък.

А какви са условията на Пари Сен Жермен, за да пуснат Неймар отново в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички