Хамес Родригес договори личните си условия


Хамес Родригес договори личните си условия
Снимка: Getty Images/Guliver

3993 0

Колумбийската суперзвезда Хамес Родригес вече има договорка с нов отбор. Според английския таблоид "The Sun", играчът на Реал Мадрид се е разбрал за личните си условия с Манчестър Юнайтед и ще настоява за трансфер именно на "Олд Трафорд".

Хамес беше най-скъпият трансфер на лято 2014, след като показа феноменална игра на Мондиал 2014 и беше купен от Флорентино Перес срещу 80 милиона евро. Според потвърдена информация, още на 2-ия ден Реал Мадрид е възстановил сумата по привличането на Хамес от продажба на фланелки.

Той обаче така и не се наложи в титулярния състав на "белия балет" и не е съгласен с ротационната политика на Зинедин Зидан. Родригес настоява да е титуляр и по всяка вероятност ще бъде продаден. Сумата, която "белите" търсят е над 70 милиона евро.

Това може да е един от двата трансфера, които се очакват от "Сантиаго Бернабеу" в посока "Олд Трафорд". Манчестър Юнайтед преговаря и за Алваро Мората, който преди няколко седмици заяви, че с Хамес ще играят в един отбор през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички