Халф на Реал: Няма да ставам треньор, не желая да продължавам с такъв живот


Халф на Реал: Няма да ставам треньор, не желая да продължавам с такъв живот
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Централният полузащитник на Реал Мадрид Тони Кроос отхвърли възможността да продължи своята футболна кариера като треньор. Германецът подчерта, че е уморен от ежедневието на футболист и желае да премине в друго направление от своя живот.

"Не желая да бъда треньор, не искам живот като сегашния - да не спирам да пътувам, почти да не се задържам у дома. Тогава дори ще е по-лошо, защото трябва да се грижиш за отбора", сподели Кроос пред "Esquire".

"Не знам с какво ще се занимавам, но ще си дам време да реша. На 16 години, когато другите си мислеха какви да бъдат като пораснат, аз вече бях футболист. За мен беше лесно да си избера своя офис", добави още халфът.

Кроос коментира и напускането си от тима на Байерн Мюнхен: "За мен беше голяма крачка да си тръгна от Мюнхен и да отида в Мадрид. Бях на 24 години и беше трудно да напусна страната си. Аз обаче се чувствам много добре тук. Жена ми се чувства прекрасно, децата ми са възхитени и, знаете ли, хамонът е много по-добър."

Междувременно стана ясно, че тимът на Ювентус има желанието да отмъкне още една от звездите на "белия балет", след като по-рано през годината Кристиано Роналдо премина в редиците на "зебрите". Кой е играчът и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички