Гризман разби журналистите: Ще сменя Атлетико само заради Ню Йорк


Гризман разби журналистите: Ще сменя Атлетико само заради Ню Йорк
Снимка: Gulliver/GettyImages

1180 0

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман отговори по доста нестандартен начин на продължаващите въпроси относно неговото бъдеще в клуба.

Според редица издания френският национал по всяка вероятност ще напусне през лятото, като сред основните фаворити за негов трансфер са Манчестър Юнайтед, както и градският съперник на Атлети – Реал Мадрид. Въпреки многото спекулации Гризман в шеговит тон призна, че ще напусне „дюшекчиите” единствено, за да играе редом до звездата в Националната баскетболна асоциация Дерик Роуз, който през последния сезон носи екипа на Ню Йорк Никс.

„Бих напуснал Атлетико единствено при условие, че ще играя редом с Дерик Роуз", заяви 26-годишният нападател пред мадридското радио Cadena Ser.

"Истината е, че се чувствам много добре тук. В момента предстои с моя екип да се срещнем с ръководството на Атлетико и да видим какво ще се случи. Щастлив съм тук – както в личен, така и в професионален план. Обичам да работя с Диего Симеоне, обичам и моите съотборници. Чувствам се точно толкова щастлив съм, колкото, когато дойдох за първи път тук и бих искал да продължа да се наслаждавам на личния и професионалния си живот. Нещото, което искам най-много и което ми се изплъзва е печеленето на титли, но съм готов да дам всички за Атлетико”, допълни още Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички