Гризман коментира дали има предварителна уговорка с Барселона


Гризман коментира дали има предварителна уговорка с Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2475 0

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман коментира спекулациите, че има предварителна договорка с отбора на Барселона. Френският национал е категоричен, че всички тези твърдения са фалшиви. 

"Не знам откъде се появяват тези информации, но аз не знам нищо и към този момента няма нищо. Това, което пише не е вярно", коментира Гризман в интервю за "TF1". Футболистът на Атлетико Мадрид за пореден път обяви, че иска да реши своето бъдеще преди началото на Световното първенство в Русия, за да се съсредоточи на 100% върху своето представяне.

Наскоро и президентът на испанския Атлетико Мадрид Енрике Сересо даде обширно интервю пред "Cadena SER", в което очаквано получи и въпроси за голямата звезда на тима Антоан Гризман. "Направихме всичко възможно, за да подпишем нов договор с Гризман. Към момента бих казал, че сме прекратили опитите да подпишем нов договор. Остават ни важни и тежки мачове до края на сезона, след това ще видим какво ще стане с Гризман", сподели преди дни босът на "дюшекчиите".

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички