Гризман е обиден на Атлетико, обявил е бойкот и няма да се яви на първата тренировка


Гризман е обиден на Атлетико, обявил е бойкот и няма да се яви на първата тренировка
Снимка: Guliver/GettyImages

9523 0

Скандалът около Антоан Гризман продължава да се разраства. След като в края на миналия сезон французинът обяви, че ще напусне Атлетико Мадрид, то сделката с Барселона се считаше за сигурна. Не така обаче стоят нещата.

По-рано се появи информация, че в ключов момент за "дюшекчиите" по време на битките им в Шампионска лига, от Барселона са се свързали с Гризман. В специална декларация в събота “дюшекчиите” наредиха на французина да се яви на първата тренировка в компанията на агента си и своя адвокат. Футболистът обаче категорично отказва да стори това и няма никакво намерение да се появи на първата тренировка, информира Marca.

Нападателят e сърдит на случилото се вчера, когато столичният клуб обяви, че е отхвърлил офертата на Барселона за него. Гризман обяви още през май, че ще напусне Атлетико Мадрид, но каза, че не може да обяви новия си отбор, докато клаузата за освобождаването му не спадне от 200 до 120 милиона на 1 юли. Французинът беше купен от Атлетико Мадрид от отбора на Реал Сосиедад през 2014 г. Той вкара 133 гола в 257 мача за Атлетико Мадрид. А каква заплата си договори нападателят на "Камп ноу" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички