Гризман: Не съм решил къде да играя, но искам да спечеля Шампионска лига


Гризман: Не съм решил къде да играя, но искам да спечеля Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1382 0

За пореден път Антоан Гризман получи въпрос за бъдещето си и отново питането бе отклонено от французина. В момента той е играч на Атлетико Мадрид, но огромен интерес към него има от Барселона. Още от зимата се коментира, че каталунците почти сигурно ще вземат нападателя, като ще платят откупната му клауза.

"Все още мисля по въпроса, не съм взел никакво решение. Спечелихме Лига Европа с Атлетико и това беше много важно, защото от известно време ми липсваше спечелването на нещо голямо. 

Преди две лета ми се случи едно от най-тежките неща във футбола, като загубих два финала в рамките на няколко месеца - в Шампионска лига и във финала на Европейското първенство. Ето защо финалът в Лион бе толкова важен за мен. 

Шампионска лига е нещо, за което мечтая както аз, така и всички в клуба. Работи се по този въпрос в Атлетико от както съм дошъл", сподели Гризман пред немското издание "Spox.com"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички