Френки де Йонг: Очаквайте много повече от мен


Френки де Йонг: Очаквайте много повече от мен
Снимка: Getty Images/Guliver

3279 0

Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг заяви, че феновете на "Камп Ноу" могат да очакват много повече от него. След като се представи на високо ниво в подготовката на "каталунците", сега се наблюдава спад във формата на младия холандец, който попада в сметките на Ернесто Валверде много често.

За моментното си състояние говори и самият Де Йонг: "Нов съм в отбора и започнах като титуляр в първите ни три мача, въпреки че имаме на разположение много халфове, заяви 22-годишният футболист. - Смятам, че мога да играя на по-високо ниво. Трябва да се развивам във всяка една роля, която получавам. Щастлив съм, че често съм титуляр и ще направя всичко възможно да остана в състава", завърши младокът.

Припомняме, че Френки де Йонг премина в Барселона през лятото от състава на Аякс след 89 мача и 6 гола за холандския гранд. Той е считан за един от най-големите таланти на Холандия заедно с бившия си съотборник Матайс де Лихт. А какъв трансфер осъществиха "каталунците" в последните часове на летния трансферен прозорец прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички