Едно условие дели Реал Мадрид от следващия "галактико"


Едно условие дели Реал Мадрид от следващия "галактико"
Снимка: Guliver/GettyImages

3265 0

В последните дни в Испания се заговори за това кой ще е следващият "галактико" на Реал Мадрид. В ерата на президента Флорентино Перес не е имало случай, в който поне през 3 сезона да няма ново попълнение към колекцията на властния бос от футболни величия.

Последното такова беше Гарет Бейл, който през лятото на 2013 година пристигна на "Сантиаго Бернабеу", чупейки рекорда на Кристиано Роналдо за най-скъп трансфер в историята (Реал Мадрид до ден днешен не признава този "рекорд" за факт). Оттогава насам обаче "белите" са пестеливи на трансферния пазар, а най-кръмкото име, преминало в отбора, беше това на Тони Кроос.

През това лято се очаква Реал Мадрид да се развихри на пазара, но кой ще е следващият "галактико" зависи изцяло от Кристиано Роналдо. Причината се крие в неговатта въразст и факта, че вече не е толкова ефективен по лявото крило.

След края на сезона Зидан, Роналдо и ръководството на тима ще имат разговор, за да определят дали португалецът трява да се премести и да играе като централен нападател, или ще продължи да играе по фланга, където в последните седмици се чувства все по-добре. От неговото решение зависи и това дали "белия балет" ще вземе голямо име, което да играе или като централен нападател, или отляво на атаката на "кралете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички