Един от фаворитите готов да влезе в преговори с Реал Мадрид за треньорския пост


Един от фаворитите готов да влезе в преговори с Реал Мадрид за треньорския пост
Снимка: Getty Images/Guliver

5523 0

Изненадващо или не, в последните дни започна да се спекулира, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сред претендентите за треньорския пост в Реал Мадрид. След като Зинедин Зидан шокира с решението си да напусне "Сантяго Бернабеу", в Испания започна да се спекулира кой ще бъде негов наследник, като в последните дни букмейкърите имат трима фаворити - Арсен Венгер, Маурисио Почетино и немският специалист.

Малко вероятно е обаче тази информация да е истина, тъй като източникът е добре познатият сайт за спекулации "Don Balon". В написаното обаче има и доста доказателства, които могат да се вземат под внимание. 

Едно от най-важните неща, които Клоп е поискал от президента Флорентино Перес, е да получи ицяло контрола върху отбора и всичко, което се случва в него, включително и продажбата и купуването на нови играчи. Някои от звездите на "белия балет" обаче може  да пострадат при подобна сделка. За никого не е тайна, че 4-3-3 е любимата схема на Клоп, а в нея Иско не пасва и точно той може да се окаже първият, който ще си тръгне от "Бенабеу". Другите играчи, на които Клоп ще обяви, че няма да разчита са Кико Касия, Ахраф Хакими, Хесус Вайехо, Маркос Йоренте и Борха Майорал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички