Един играч на Ливърпул предсказа трансфера на Коутиньо, и то през 2015 година


Един играч на Ливърпул предсказа трансфера на Коутиньо, и то през 2015 година
Снимка: Gulliver/GettyImages

2685 0

Легендата на английския Ливърпул Стивън Джерард е играчът на тима, който предсказва бъдещето на Филипе Коутиньо. В събота бразилецът напусна Мърсисайд и със самолет пристигна в Барселона, като днес официално премина медицински прегледи, подписа договор с клуба за 5,5 години и бе представен пред феновете.

Настоящият мениджър на тима на "червените" до 18 години е един от големите фенове на техничния полузащитник, като през 2015 година усеща, че големият му талант скоро ще бъде "надушен" от испанските грандове Барселона и Реал Мадрид.

Джерард и Коутиньо играха рамо до рамо на "Анфийлд" в продължение на две години и половина преди 8-цата да бъде прокуден от любимия си отбор и да поеме към САЩ, където игра за местния ЛА Галакси. Тогава той написа в своята автобиография "Моята история", че в близките години Коутиньо най-вероятно ще облече екипа на каталунците.

"Току що Филипе подписа нов договор и той и жена му се установиха в Ливърпул. Сигурен съм обаче, че след няколко сезона испанските грандове Барселона и Реал Мадрид ще видят таланта му, така, както направиха с Луис (Суарес). Всички знаят колко трудно може един южно американец да откаже оферта от тези два големи отбора."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички