Думите на Юрген Клоп към Коутиньо, които бавно се превръщат в реалност


Думите на Юрген Клоп към Коутиньо, които бавно се превръщат в реалност
Снимка: Guliver/GettyImages

5403 0

Трансферът на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона отне доста време, докато в крайна сметка се осъществи. Първата година на бразилеца на "Камп Ноу" обаче се развива далеч от желаното, а мениджърът на "червените" Юрген Клоп донякъде предсказа какво ще се случи.

Испанският шампион в момента има план за връщането на Неймар от ПСЖ. Слуховете толкова зачестиха, че започна да се намесва и името на Коу, който да бъде продаден, за да се "докарат" нови пари в клуба и да се освободи място за приятеля му от детството и настоящ най-скъп футболист на планетата.

Животът за Коутиньо в Ла Лига не се развива никак зле, но е далеч от очакванията, а и от това, което получаваше по времето си на "Анфийлд". През този сезон в Испания Коу има 9 мача като титуляр и още 7, в които се е появил като смяна, като е вкарал 4 гола и е асистирал за още един. "Independent" пък припомняма думите на Клоп към Коутиньо през май 2017 година, когато започна сагата с трансфера.

ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ КОУТИНЬО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА?

"Останеш ли тук, накрая хората ще направят статуя в твоя чест. Иди другаде, в Барселона, Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и ще си просто поредния играч. Тук можеш да си нещо много повече!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички