Доскоро всички говореха за него, а сега дори не играе


Доскоро всички говореха за него, а сега дори не играе
Снимка: Getty Images/Gulliver

3564 0

16-годишният Ансу Фати накара целия свят да заговори за него, след като грабна по възможно най-добрия начин предоставения му шанс от Ернесто Валверде. Тийнейджърът записа участие (между 10 и 60 минути) в 6 поредни двубоя за Барселона в периода 25.08. - 24.09., като дори съумя да се разпише на два пъти.

Той впечатли с играта си, въпреки малката си възраст. До голяма степен обаче, възможността, която получи, бе заради проблема с контузии на "Камп Ноу". Сега, когато триото в атака е възстановено, Фати не е записал дори минута вече над месец. Той дори няма шанс да се появява като резерва, защото на пейката е Усман Дембеле, който също чака своите минути игра.

За Барселона предстои двубой срещу Валядолид този вторник, а Дембеле е наказан. Това би било страхотна възможност за Валверде да даде игрово време на Фати срещу непретенциозния съперник, още повече, че срещата е на "Камп Ноу". Междувременно, каталунците се оказаха "най-мързеливи" сред всички отбори за кръга в Шампионска лига. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички