Диего Симеоне е отказал 35 млн. евро, за да остане в Атлетико


Диего Симеоне е отказал 35 млн. евро, за да остане в Атлетико
Снимка: Guliver/GettyImages

1658 0

Диего Симеоне е отхвърлил оферта от 35 милиона евро, за да остане в Атлетико Мадрид, призна аржентинският специалист. Според испанските медии, Симеоне е получил оферта от Пари Сен Жермен, който в крайна сметка назначи Унай Емери.

"Трябваше да стигна до залата за пресконференции и единственият път бе през мястото, на което играчите на Реал празнуваха купата. Изпитах болка. Започнах да мисля, че следващата година ще бъде адски трудна и няма да успея да мотивирам футболистите отново.

Трябваше ми време за размисъл. Да реша дали е толкова лошо положението. Ако исках да поема друг отбор, имах 35 милиона причини да го направя. 35 милиона! Но не напуснах, защото не исках", заяви Симеоне пред AS.

"Не искам да напускам, защото връзката между мен, клуба и футболистите все още е много силна. Сигурен съм, че се развиваме в правилната посока. В добро състояние сме, строим нов стадион и в бъдеще ще разполагаме с по-голям бюджет", добави Симеоне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички