Диего Коща ще претърпи операция на стъпалото


Диего Коща ще претърпи операция на стъпалото
Снимка: Getty Images/Guliver

1873 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Диего Коща ще претърпи операция на стъпалото в Бразилия, съобщи испанският клуб. Все още не е ясно колко дълго ще се възстановява след операцията испанският национал, но според някои медии голмайсторът е изпитвал дискомфорт в лявото си ходило в последните няколко седмици.

"Диего Коща ще се подложи на операция тази седмица поради дискомфорта в левия си крак в последните няколко седмици. След като обсъдихме различните възможности, стигнахме до решение хирургическата интервенция да се проведе в Бразилия. Играчът, който се подложи на операция на петата метатарзална кост на лявото стъпало преди 12 години, страда от контузия на същото стъпало от няколко седмици“, се казва в официално изявление на клуба.

ГРИЗМАН: ОТКАЗАХ НА БАРСА, ЗАЩОТО НЕ ИСКАХ ДА СЪМ ЛЕЙТЕНАНТ НА МЕСИ

Нападателят изигра 90 минути срещу Жирона в неделя при равенството 1:1 като гост в Каталуня. 30-годишният Коща не се намира в най-добрата си форма, като голът му срещу Барселона през изминалия месец бе първият му в Ла Лига от февруари насам. "Дюшекчиите“ в момента заемат трета позиция във временното класиране, като се намират на три точки от лидера Барселона. В следващия кръг те приемат у дома тима на Алавес, мачът е в събота на обяд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички