Диего Коща с нова контузия, може да пропусне сблъсъка с Барселона


Диего Коща с нова контузия, може да пропусне сблъсъка с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1039 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща получи нова контузия на крака и може да пропусне сблъсъка за първото място срещу Барселона след международната пауза. Той бе заменен при инфарктната победа на "дюшекчиите" с 3:2 над Атлетик Билбао миналия уикенд. Успехът позволи на мадридчани да се доближат само на точка от лидера Барселона.

Коща ще води занимания отделно от основната група и ще премине физиотерапия, като от щаба на Атлетико не се наемат с прогноза за неговото завръщане. Нападателят се върна в игра в началото на този месец, след като имаше мускулни проблеми, но изглежда отново ще отсъства известно време. Бразилецът с испански паспорт има само три гола през този сезон, но нито един от тях не е в Ла лига.

Контузията на Коста е пореден удар за Диего Симеоне, който не може да разчита и на капитана Диего Годин. Уругваецът отбеляза победното попадение срещу Билбао, но после веднага бе заменен. Той ще отсъства около месец от терените. Към списъка с контузените трябва да прибавим Тома Лемар, Люка Ернандес, Хосе Мария Хименес и Стефан Савич.

Именно заради много контузии се стигна и до напрежение в Атлетико - ето срещу кого

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички