Дейвид Бекъм поиска звезда на Реал Мадрид за своя Интер Маями


Дейвид Бекъм поиска звезда на Реал Мадрид за своя Интер Маями
Снимка: Guliver/GettyImages

1914 0

Бившият английски национал Дейвид Бекъм иска крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл да бъде първата голяма звезда в състава на неговия клуб Интер Маями. Бекъм е амбициран отборът му да бъде сериозен фактор още в дебютния си сезон в Мейджър Лийг Сокър тази година, като наскоро стана ясно името на първия наставник на тима - двукратния победител в Копа Либертадорес Диего Алонсо.

Сега целта на Бекъм е да изгради състав около звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл, съобщава Daily Mail. Не е тайна, че от мадридския клуб се опитват да се разделят с Бейл и огромната му заплата, а самият футболист също не крие раздразнението си от отношението на ръководството към него, като през лятото бе близо до трансфер в Китай, който в последния момент бе блокиран от Перес.

В последните дни се заговори, че Интер Маями проявява интерес към плеймейкъра на Манчестър Сити Давид Силва и крилото на Челси Педро, но привличането на Бейл би демонстрирало големите амбиции на Бекъм. Според информацията обаче апетити към Бейл проявява и друг клуб от МЛС - Лос Анджелис Галакси, който иска да си осигури ново сериозно име в състава, след като Златан Ибрахимович си тръгна след края на миналия сезон и премина в Милан. А какво сподели наскоро агентът на Бейл относно бъдещето му - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички