Бутрагеньо коментира жребия на Реал, както и темата за Неймар


Бутрагеньо коментира жребия на Реал, както и темата за Неймар
Снимка: Иван Йочев

6128 0

Бившата легенда и настоящ ръководител в Реал Мадрид - Емилио Бутрагеньо, сподели своето мнение относно жребия за групите на Шампионска лига, който събра "белия балет" с ПСЖ, Брюж и Галатасарай. Освен това коментира и казусът с Неймар, като припомняме, че бразилецът е свързван както с мадридския клуб, така и с кръвния им враг - Барселона. 

"В нашия клуб не говорим за играчи, които не са наша собственост, и това няма да се промени. Имаме отличен състав, това е истината. Сблъсъците срещу ПСЖ започват да се превръщат в класика, безсъмнено те са силен тим. Това е един от възможно най-добрите двубои, които могат да се наблюдават в световен мащаб. Говорим за Шампионска лига и всеки двубой ще е труден. Гостуванията на Брюж и Галатасарай ще са тежки. Ще дадем най-доброто от себе си и се надяваме да постигнем резултатите, които очакваме" - сподели Бутрагеньо. 

Жребият за групите на Шампионска лига ни осигури някои изключителни сблъсъци, както и непредсказуеми групи. Отново има и т.нар. "група на смъртта". Вижте пълния жребии и всички групи - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички