Братът на Погба: Пол би бил чудесен трансфер за Реал Мадрид


Братът на Погба: Пол би бил чудесен трансфер за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1683 0

Една от големите трансферни саги на това лято е свързана със звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Световният шампион с Франция бе обект на интерес от страна на Реал Мадрид, като дори Погба и неговият агент Мино Райола на няколко пъти заявиха в прав текст, че желаят трансфер отвъд "Олд Трафорд".

Сега братът на Пол - Матиас Погба, също взе отношение около трансферния казус. Матиас даде обширно интервю пред испанското издание AS, където сред основните теми бе именно бъдещето на неговия брат и възможността да премине на "Сантяго Бернабеу".

На въпрос дали Погба все още може да премине в Реал Мадрид, Матиас отвърна лаконично: "Не знам, не съм на "Бернабеу". Във футбола никога не знаеш какво може да се случи."


"Дали Погба е недоволен от пропадналия трансфер в Реал? Не. Той е добре, както винаги. Никой не очаква той да каже нещо лошо за Юнайтед. Той е професионалист и в момента играе там. Неговото бъдеще? Това зависи от двата клуба - Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед", добави Матиас Погба.

Запитан дали смята, че Пол е ключът към успехите на Реал, Матиас отговори: "Всеки знае, че моят брат би бил чудесен трансфер за Реал Мадрид и Зинедин Зидан. Всичко зависи от Юнайтед и Реал, които трябва да комуникират помежду си."

Междувременно Пол Погба коментира казуса с расизма срещу него (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички