Босът на ПСЖ с ултиматум: Неймар да се маха до края на деня!


Босът на ПСЖ с ултиматум: Неймар да се маха до края на деня!
Снимка: Getty Images/Guliver

6561 0

Сагата около Неймар изглежда, че е към своя край или поне това сочат информациите в испанските медии. Според испанския Sport президентът на Пари Сен Жермен Насер ал Хелайфи е дал ултиматум още в рамките на днешния ден бразилеца да напусне клуба.

По-рано се появи информация, че от Барселона са изпратили във френската столица мениджъра Хавиер Бордас, техническия секретар Ерик Абидал и сътрудника на клуба Андре Кюри. Тримата трябва да проведат среща със спортния директор на парижани - Леонардо. Те искат да чуят на живо исканията на френския клуб, за да позволят обратния трансфер на Неймар в каталунския гранд.

Френският клуб вече е твърдо решен да се раздели с Неймар, особено след реакцията на своите фенове, които се изказаха категорично против оставането на бразилеца. Хелайфи все пак е наредил сделката да бъде изгодна за ПСЖ. От Барса са склонни на една последна отстъпка в разговорите. Тъй като нямат намерение да извадят исканите 300 млн. евро, последната им оферта ще е 80 млн. евро накуп, както и пращането на Филипе Коутиньо на "Парк де Пренс".

Междувременно се появи информация, че капитанът на Барселона Лионел Меси е позвънил вчера на бразилеца, за да го помоли за нещо. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички