Бившият рефер Греъм Пол: Роналдо се отърва леко, беше за максимално наказание


Бившият рефер Греъм Пол: Роналдо се отърва леко, беше за максимално наказание
Снимка: Getty Images/Guliver

1664 0

Бившият английски рефер Греъм Пол взе отношение по темата с наказанието на Кристиано Роналдо след мача за Суперкупата с Барселона. Португалецът отнесе 5 мача наказание, след като бутна рефера на двубоя в гръб.

"Изненадан съм, че на Роналдо не му дадоха максималното възможно наказание. Той се отърва твърде леко. На мястото на ръководството на Реал не бих обжалвал решението, а бих разубедил Кристиано да си сваля фланелката след като вкара гол. Да, тялото му изглежда възхитително, но защо трябва да ни напомня това всяка седмица и да си изкарва глупави картони?", написа Пол в колонката си в Daily Mail".

"Що се отнася до инцидента с рефера, то Кристиано Роналдо твърде дълго играе в Испания, където много му се разминава. Във Висшата лига той не си позволяваше такива неща, защото тук всички футболисти знаят, че съдиите са неприкосновени", пише още той.

Греъм Пол бе един от най-уважаваните арбитри по времето, когато беше действащ такъв. Той обаче се изложи в залеза на кариерата си, когато на Мондиал 2006 показа на хърватина Йосип Шимунич 3 жълти картона, преди да го изгони от игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички