Битката не е решена - ПСЖ "прецаква" мечтания за Барселона трансфер


Битката не е решена - ПСЖ "прецаква" мечтания за Барселона трансфер

1550 0

Операцията на ръководството на Барселона да привлече Адриен Рабио без трансферна сума, продължаваща вече близо година, може да завърши с неуспех. Въпреки че изглеждаше сигурно преминаването на халфа на "Камп Ноу" със свободен трансфер през лятото, ситуацията се промени рязко с появилия се от Байерн Мюнхен интерес, пише радио "Монте Карло".

Директорът на баварците Хасан Салихамиджидж е влязъл в контакт с представители на ПСЖ, за да преговаря за привличането на халфа още през януарския трансферен прозорец. Исканата от парижани сума пък е символична за играч от класата на Рабио - между 10 и 15 милиона евро.

Другата причина за ниската трансферна сума е желанието на ПСЖ да "прецака" Барселона. Ръководството на каталунците се прочу в последните години със съмнителните си сделки и постоянния контакт с играчи, с които не им е позволено да преговарят, като френският колос иска по всякакъв начин да осуети преминаването на Рабио на "Камп Ноу".

До момента играчът, който вече преговаря за бъдещето си с други отбори, отказа на Ливърпул и Тотнъм, а медиите са убедени, че той вече е казал "да" на Барселона. Междувременно и големият съперник на каталунците - Реал Мадрид, имат лек проблем, след като новата звезда на тима е оказа фен на Барса и Лео Меси (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички